Άλλα Σπορ

Με Τζόκοβιτς η Σερβία στο Davis Cup

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 23:21

Ο κορυφαίος τενίστας θα ενισχύσει τη χώρα του, στη φάση των ομίλων του διεθνούς τουρνουά.

Με Τζόκοβιτς η Σερβία στο Davis Cup

Το φετινό Davis Cup θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο. Από τις 13 ως τις 18/9. Μετά δηλαδή τη διεξαγωγή του US Open που είναι προγραμματισμένο να γίνει από τις 29 Αυγούστου ως τις 11 Σεπτεμβρίου, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Σέρβος δεν θα πάρει μέρος στο τελευταίο Grand Slam. Διότι δεν έχει εμβολιαστεί και οι συμμετοχές στο US Open θα αφορούν τενίστες που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του Covid.

Έτσι, ο Σέρβος νικητής του Wimbledon ήθελε τουρνουά για να μην μείνει καιρό εκτός δράσης. Συνεπώς, θα ενισχύσει την προσπάθεια της Σερβίας στο φετινό Davis Cup. Με τη Σερβία να μετέχει σε έναν άκρως ανταγωνιστικό όμιλο. Οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στην Βαλένθια της Ισπανίας.

Αντίπαλοι για τους Σέρβους θα είναι ο Καναδάς, η Νότια Κορέα, αλλά και η διοργανώτρια Ισπανία. Η οποία θα πάρει μέρος στο τουρνουά με τους Κάρλος Αλκαράθ, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr