Άλλα Σπορ

Ο Γκολομέεβ στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 20:25

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα διεκδικήσει την Τετάρτη ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο Γκολομέεβ στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο

Η μισή δουλειά έγινε. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ πέτυχε τον πρώτο στόχο του. Είναι στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Έτσι, την Τετάρτη θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Αυτό που ουσιαστικά αποτελεί τον μεγάλο του στόχο στο Πανευρωπαϊκό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε επίδοση 21.76 και τερμάτισε στην τρίτη θέση στη δική του ημιτελική σειρά, που ήταν η πρώτη. Με τον Βρετανό Πράουντ να τερματίσει πρώτος με 21.40 και ο Ιταλός Τζατζέρι δεύτερος με 21.72 Η επίδοση αυτή για τον Έλληνα πρωταθλητή ήταν η καλύτερη του φετινή. Επιπλέον, είχε τον 6ο χρόνο ανάμεσα στους 8 κολυμβητές που πέρασαν στον τελικό της 17ης Αυγούστου.

Έτσι, θα έχει την ευκαιρία στον αυριανό τελικό να δοκιμάσει κάτι καλύτερο. Αυτό ανάφερε και ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε μετά τον ημιτελικό. Πώς είναι έτοιμος για κάτι παραπάνω. Βεβαίως από τον προημιτελικό στον ημιτελικό ήταν βελτιωμένος και θα επιδιώξει στον τελικό να κάνει μια υπέρβαση και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Θα χρειαστεί, απλά, να μπει πιο δυνατά στον αγώνα, ώστε να έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr