Άλλα Σπορ

Στον τελικό πέρασε και ο Βαζαίος

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 21:07

Πρόκριση για τον Έλληνα πρωταθλητή που έχει ως στόχο κάτι καλύτερο στον αυριανό αγώνα των μεταλλίων.

Στον τελικό πέρασε και ο Βαζαίος

Μια ακόμα επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση. Ο Ανδρέας Βαζαίος πέρασε στον τελικό των 200 μέτρων μικτής ατομικής. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε το εισιτήριο και θα έχει τη δυνατότητα, στον αγώνα της Τετάρτης, να κάνει κάτι καλύτερο.

Ο Ανδρέας Βαζαίος, πλέον, ανεβάζει τον πήχη και θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν πιέστηκε πολύ. Με χρόνο 1.59.77 πέρασε ως δεύτερος από τη σειρά του, πίσω από τον Πορτογάλο Λόπες. Σημασία δεν έχει η θέση, αλλά η πρόκριση.

Ο Βαζαίος έκανε την έβδομη καλύτερη επίδοση από τους αθλητές των δύο ημιτελικών και έτσι πέρασε στον τελικό. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να «κυνηγήσει» το καλύτερο, δυνατό αποτέλεσμα. Από την άλλη, ο Δανιήλ Γιουρτζίδης που κολύμπησε στον πρώτο ημιτελικό, έκανε μεν ατομικό ρεκόρ με 2:01.13. Όμως αυτή ήταν η ενδέκατη κατά σειρά επίδοση στους δύο ημιτελικούς. Κάτι που σήμανε τον αποκλεισμό του από τον αυριανό τελικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr