Άλλα Σπορ

Diamond League: Ο Τεντόγλου πήρε το πρώτο διαμάντι του [vids]

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:26

Νικητής στον τελικό των Diamond  League που έγινε στη Ζυρίχη ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με άλμα στα 8,42 μ.

Diamond League: Ο Τεντόγλου πήρε το πρώτο διαμάντι του [vids]

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής Ευρώπης έδειξε για μια ακόμα φορά πώς είναι σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν. Ίσως το χαμένο χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος να τον πείσμωσε. Διότι ακολούθησε η πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και το βράδυ της Πέμπτης το πρώτο του διαμάντι, καθώς πρώτευσε στον τελικό των Diamond League.

Η σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, στον ανοικτό στίβο, για τον Έλληνα πρωταθλητή. Σταθερός για άλλη μια φορά, με καλά άλματα. Ωστόσο, κατάφερε να πηδήξει 8,42 μέτρα και με αυτό το άλμα κατέκτησε την πρώτη θέση. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει το πρώτο διαμάντι της καριέρας του. Επιπλέον, έπαθλο 30.000 δολάρια που αντιστοιχεί στην πρώτη θέση που πήρε στον τελικό των Diamond League.

Με τον Τεντόγλου να ξεκινά πάλι με άκυρο άλμα. Το δεύτερο ήταν 8,14 μέτρα. Στο πέμπτο άλμα πήδηξε αρκετά καλά. Πιο συγκεκριμένα με 8,33 μέτρα κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και να βγει νικητές στους αγώνες. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Στο έκτο του άλμα πήδηξε 8,42 μέτρα και κατέκτησε με εμφατικό τρόπο το διαμάντι.

Ο 24χρονος Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκους έκανε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση και πιστοποίησε πώς είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πλέον, στρέφει την προσοχή του στον κλειστό Στίβο και στους επόμενους αγώνες που τον περιμένουν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr