Άλλα Σπορ

Australian Open: Άρθηκε η τιμωρία του «Νόλε»

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:59

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Tennis Australia, Κρεγκ Τίλι, ο Σέρβος θα αγωνιστεί στο τουρνουά του 2023.

Australian Open: Άρθηκε η τιμωρία του «Νόλε»

Όλοι θυμούνται τί είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2022 με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Όλα όσα είχε περάσει στην Αυστραλία, λίγο πριν την έναρξη του Australian Open. Με την κράτησή του από τις αρχές της χώρας, την τιμωρία που του είχε επιβληθεί σχετικά με τη VISA του, αλλά και την απέλασή του!

Με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Σερβία, όπου είχε δώσει και συνέντευξη Τύπου. Μια περίοδος που το κλίμα ανάμεσα στις δύο χώρες ήταν σχεδόν «πολεμικό» με θέμα έναν εκ των κορυφαίων αθλητών τένις στην ιστορία. Να θυμίσουμε πώς αρχικά είχε δικαιωθεί από το δικαστήριο, αλλά στη συνέχεια επιβλήθηκε ποινή στον Τζόκοβιτς για τρία χρόνια τιμωρίας.

Έτσι, δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στο προσεχές Grand Slam, το οποίο διεξάγεται στην αρχή του κάθε έτους, στη Μελβούρνη. Όλα, λοιπόν, έδειχναν πώς ούτε φέτος θα είχε τη δυνατότητα να πάρει μέρος στο τουρνουά.

Ωστόσο, οι δηλώσεις που έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Tennis Australia, Κρεγκ Τίλι, αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα. Καθώς η ποινή στον «Νόλε» θα αρθεί και θα μπορέσει να αγωνιστεί στις αρχές του 2023, στο τουρνουά της Αυστραλίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr