Άλλα Σπορ

Ο Φέντερερ έφτασε στο Λονδίνο για την τελευταία «παράσταση»

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:48

Στη βρετανική πρωτεύουσα είναι ο Ελβετός τενίστας για το τελευταίο τουρνουά της μεγάλης καριέρας του στα κορτ.

Ο Φέντερερ έφτασε στο Λονδίνο για την τελευταία «παράσταση»

Τις επόμενες ημέρες, από τις 23 ως και τις 27 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί στο Λονδίνο το Laver Cup. Με τον Ρότζερ Φέντερερ να δίνει το «παρών». Καθώς, αυτό θα είναι το τελευταίο τουρνουά της σπουδαίας καριέρας του Ελβετού τενίστα.

Μην ξεχνάμε πώς πριν από μερικές ημέρες ο Φέντερερ ανακοίνωσε πώς θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Πριν γίνει, όμως, αυτό θα δώσει ορισμένους αγώνες, φιλικού χαρακτήρα. Όπως είναι αυτό στην αγγλική πρωτεύουσα, στην οποία έφτασε σήμερα ο Ρότζερ.

Το Laver Cup είναι μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν δύο ομάδες και έχει χαρακτήρα φιλικού. Το βασικό θέμα αυτού του τουρνουά θα είναι η διασκέδαση. Ο Ελβετός θα έχει ως συμπαίκτες στην ομάδα της Ευρώπης, ορισμένους από τους κορυφαίους στην ιστορία του αθλήματος όπως τον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς, αλλά και τους Ρουντ, Μάρεϊ, Μπερεντίνι όπως και τον Στέφανο Τσιτσιπά! Στην άλλη πλευρά, με τους αθλητές από όλο τον κόσμο, την ομάδα απαρτίζουν οι Φριτζ, Αλιασίμ, Σβάρτσμαν, Τιαφό, ντε Μινόρ, Σοκ και Πολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr