Άλλα Σπορ

Η Σάκκαρη, με ανατροπή, στην 8άδα του τουρνουά της Πάρμα [vid]

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:13

Μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για την Ελληνίδα τενίστρια, 2-1 την Αράντχα Ρους από την Ολλανδία.

Η Σάκκαρη, με ανατροπή, στην 8άδα του τουρνουά της Πάρμα [vid]

Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε άλλη μια νίκη στο Parma Open, στο οποίο συμμετέχει αυτές τις ημέρες. Νίκησε την Ολλανδή Αράντχα Ρους, με ανατροπή. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ μετά το χαμένο πρώτο σετ, η Σάκκαρη ανέβασε στροφές και κυριάρχησε στα δύο επόμενα σετ, για να φτάσει στη νίκη με 2-1 (3-6, 6-2, 6-3). Έτσι, θα αντιμετωπίσει τώρα την Μαρίνα Ζανέφσκα από το Βέλγιο (Νο 97 στην παγκόσμια κατάταξη).

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να χαρακτηρίσει το παιχνίδι της Ελληνίδας πρωταθλήτριας κόντρα στην Ολλανδή ήταν οι 32 πόντοι winners που πήρε κόντρα στην Ρους. Έτσι κατάφερε να περάσει στην 8άδα του Parma Open και ετοιμάζεται για τη συνέχεια στο τουρνουά. Επιπλέον, αν καταφέρει να φτάσει ως τον τελικό και κατακτήσει το τουρνουά στην ιταλική πόλη τότε θα μπορέσει να βελτιώσει τη θέση στη βαθμολογία, καθώς δίνει τη δική της «μάχη» για να δώσει το «παρών» στα WTA Finals.

Δεύτερο ματς στο τουρνουά της Πάρμα που η Σάκκαρη έκανε ανατροπή. Όπως είχε κάνει στον πρώτο γύρο με την Κατερίνα Μπάιντλ, έτσι και με την Αράντχα Ρους γύρισε το ματς για να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση. Στο χωμάτινο τουρνουά Parma Open, δεν μπήκε καλά στο ματς. Έτσι έχασε το πρώτο σετ με 6-3, καθώς βρέθηκε πίσω με 3-0 games στην αρχή. Αλλά αυτή τη φορά δεν έχασε την συγκέντρωση και την ψυχραιμία της. Διότι αυτά τα στοιχεία έκαναν τη διαφορά.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη έκανε το break και προηγήθηκε 3-1, κράτησε το σερβίς, βρέθηκε στο 5-2 και με ένα ακόμα break πήρε ένα ακόμα game και με 6-2 ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο σετ, η Μαρία είχε ανάλογη εικόνα. Μετά το δικό της αρχικό 3-1, έκανε break και βρέθηκε στο 4-1. Η Ρους μείωσε σε 4-2 και 5-3, αλλά η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς και με 6-3 έφτασε στο 2-1 στα σετ και τη νίκη. Για να περάσει στα προημιτελικά σε 2 ώρες και 37 λεπτά αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr