Άλλα Σπορ

Parma Open: Η απίθανη Σάκκαρη το έκανε ξανά [vids]

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:14

Η Ελληνίδα τενίστρια έχει κάνει την ανατροπή μέρος του… παιχνιδιού στο τουρνουά της Πάρμα. Μια ακόμα κόντρα στην Μαρίνα Ζανέφσκα, νίκη 2-1 σετ και πρόκριση στα ημιτελικά.

Parma Open: Η απίθανη Σάκκαρη το έκανε ξανά [vids]

Αν δεν κάνει ανατροπή, μάλλον η Μαρία Σάκκαρη δεν μπορεί. Για μια ακόμα φορά, τρίτη στο τουρνουά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γύρισε ματς και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Πιο συγκεκριμένα, στον προημιτελικό με την Μαρίνα Ζανέφσκα νίκησε 2-1 σετ (2-6, 6-4, 6-4) και είναι στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ντάνκα Κόβινιτς. Η Μαυροβούνια τενίστρια είναι Νο78 στην παγκόσμια κατάταξη.Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου (16:00).

Κακή εκκίνηση, εντυπωσιακή επιστροφή

Η Μαρία Σάκκαρη στο πρώτο σετ δεν μπήκε καθόλου καλά. Έτσι, η Βελγίδα Ζανέφσκα κυριάρχησε. Έκανε δύο break και πήρε το πρώτο σετ με 6-2. Με την πλάτη στον… τοίχο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γύρισε τον… διακόπτη. Μετά το 2-2 στα games, η Ελληνίδα άρχισε να φέρνει το ματς στα μέτρα της. Με δύο break βρέθηκε στο 5-3. Απάντησε η Ζανέφσκα με δικό της break, μείωσε σε 5-4, αλλά η Σάκκαρη πήρε το σετ με 6-4. Όσον αφορά στο τρίτο σετ, εκεί η Μαρία ήταν συγκλονιστική. Τόσο η Ελληνίδα όσο και η Βελγίδα έκαναν από ένα break.

Ωστόσο, αυτό που γλίτωσε η Σάκκαρη στο έκτο game ήταν απίστευτη. Με την Ζανέφσκα να έχει σερβίς και να προηγείται 40-0, η Σάκκαρη έκανε απίστευτη ανατροπή. Ισοφάρισε σε 3-3, μετά σε 4-4 και στο πιο κρίσιμο σημείο του τρίτου σετ, έκανε νέο break. Καθώς εκμεταλλεύτηκε τρία double faults της Μαρίνα Ζανέφσκα! Λοιπόν, με το σκορ στο 5-4, η Ελληνίδα κράτησε το σερβίς της, πήρε το τρίτο σετ με 6-4 και τη νίκη με 2-1 σετ. Επίσης, την πρόκριση στα ημιτελικά σε 2 ώρες και 20 λεπτά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr