Άλλα Σπορ

Το βράδυ η συνέχεια!

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 13:24

Στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) θα συνεχιστεί ο ημιτελικός του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στην πόλη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, ανάμεσα στην Μαρία Σάκκαρη και στην Τσέχα, Μαρί Μπουζκόβα.

Το βράδυ η συνέχεια!

Η αναμέτρηση, διεκόπη λόγω έντονης βροχόπτωσης -που προκάλεσε ο τυφώνας Ρόσλιν, πλησιάζοντας τις δυτικές ακτές του Μεξικού- μετά το τέλος του πρώτου σετ, που ολοκληρώθηκε με επικράτηση 7-5 της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Ο ημιτελικός θα συνεχισθεί αύριο (σ.σ. Κυριακή) στις 13:00 (18:00 μ.μ. ώρα GMT)», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, ενώ θα ακολουθήσει ο τελικός, όπου εφ' όσον προκριθεί, η Σάκκαρη θ' αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα (Νο 5 στον κόσμο), η οποία νίκησε στον άλλο ημιτελικό την Λευκορωσίδα, Βικτόρια Αζαρένκα (Νο 37) με 7-6(3), 6-1, μετά από μία ώρα και 29 λεπτά αγώνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr