Άλλα Σπορ

Στους “16” του Champions League πόλο η Γλυφάδα!

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 20:21

Η Γλυφάδα κέρδισε 13-8 την Τεράσα και εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση του Champions League στο πόλο γυναικών.

Στους “16” του Champions League πόλο η Γλυφάδα!

Νίκη πρόκριση για τον ΑΝΟΓ. Η ομάδα της Γλυφάδας νίκησε 13-8 τη Γλυφάδα στον…τελικό του Β’ Ομίλου και πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League.

Η Γλυφάδα μπήκε δυνατά (4-1) και όχι μόνο την κράτησε αλλά την αύξησε μέχρι και το τέλος.
Στα μέσα της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά με 9-3 και τα πάντα είχαν κριθεί για τον ΑΝΟΓ που πήρε μια τεράστια νίκη πρόκριση απέναντι στην Τεράσα.

Η Γλυφάδα με την Ντε Ζάαν και την ουγγρική Έγκερ είναι οι ομάδες που προκρίνονται. Η τελική κατάταξη της Γλυφάδας θα κριθεί μετά τον αγώνα της με την Έγκερ, την Κυριακή (20/11, 11:45) που θα ρίξει και την αυλαία του ομίλου στη Βάρη. Ακόμη κι αν χάσει η Γλυφάδα θα είναι σίγουρα στην τριάδα.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 3-2, 3-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία 1, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου 3, Ειρήνη Νίνου 5, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 2, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη, Τσιάρα.

Τεράσα: Πάουλ 2, Κουέντα Μορίγιο 1, Καντέρο Παντίγια 1, Τεν Μπρόεκ 1, Μενάκερμαν 1, Κάμους 1, Μπόσβελντ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr