Άλλα Σπορ

Την Πέμπτη στις 14:30 ο επαναληπτικός ημιτελικός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός [vid]

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - 21:46

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς για το CEV Challenge Cup δεν έγινε λόγω των χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία. Την Τρίτη στις 14:30, χωρίς κόσμο.

Την Πέμπτη στις 14:30 ο επαναληπτικός ημιτελικός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός [vid]

Ο επαναληπτικός ημιτελικός του CEV Challenge Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, που ήταν προγραμματισμένος για τις 19:00 της Τετάρτης, δεν έγινε ποτέ. Διότι υπήρξε ένταση πριν την έναρξή του, ανάμεσα στην Αστυνομία και οπαδούς των «πράσινων». Οι δυνάμεις της τάξης προχώρησαν στη χρήση δακρυγόνων και εντός του, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αμαρουσίου να γίνει αποπνικτική.

Αν και οι εξέδρες άδειασαν μετά από αίτημα της Αστυνομίας, η ατμόσφαιρα άργησε να καθαρίσει. Επιπλέον, με δεδομένο ότι είχαν ανοίξει οι θύρες του κλειστού του Αγίου Θωμά για να κάνει ρεύμα και να καθαρίσει η σάλα από τα δακρυγόνα, έριξαν κατά πολύ τη θερμοκρασία. Κάτι που θα αποτελούσε πρόβλημα για να ξεκινούσε το ματς απόψε. Διότι θα αναγκάζονταν οι αθλητές να αγωνιστούν σε ένα «παγωμένο» γυμναστήριο.

Έτσι μετά από σειρά συσκέψεων της Αστυνομίας, της CEV, των διαιτητών και των ομάδων, αποφασίστηκε η αναμέτρηση να μετατεθεί για την Πέμπτη το μεσημέρι στις 14:30. Βέβαια, μετά από όλα αυτά, το νέο δεδομένο σχετικά με το ματς είναι πώς αύριο θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, δηλαδή κεκλεισμένων των θυρών. Επιπλέον τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ακόμη πιο αυστηρά. Θυμίζουμε πώς στο Ρέντη ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 σετ. Άρα, αν πάρει δύο σετ περνά στον τελικό. Ο Ολυμπιακός θέλει «καθαρή» νίκη (σ.σ.: 3-0 ή 3-1 σετ), για να διεκδικήσει μετά την πρόκριση στο «χρυσό» σετ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr