Άλλα Σπορ

Μίλτος Τεντόγλου ο κορυφαίος [vid]

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - 23:20

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε την καλύτερη επίδοση του 2023 (8,41μ.) στο Λιεβέν. Ήταν η… απάντησή του στην παγκόσμια ομοσπονδία που δεν του μέτρησε το πρόσφατο 8.40μ. λόγω παπουτσιών!

Μίλτος Τεντόγλου ο κορυφαίος [vid]

Προ λίγο ημερών ο Μίτλος Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8,40μ. στο Τόρουν. Η καλύτερη επίδοση για το 2023 μέχρι στιγμής. Ωστόσο, από την πλευρά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η επίδοση του Έλληνα πρωταθλητή δεν μέτρησε τελικά. Διότι του ακύρωσαν την επίδοση λόγω των παπουτσιών που φορούσε.

Όμως, ο εκπληκτικός Τεντόγλου έχει τον δικό του τρόπο. Μην τον νευριάσεις! Διότι αυτός έχει τον τρόπο να αντιδρά. Το κάνει μέσα στους αγώνες. Όπως έγινε και το βράδυ της Τετάρτης. Στο μίτινγκ στο Λιεβέν, ο Μίλτος «πέταξε» για άλλη μια φορά. Με άλμα στα 8,41μ. στην τέταρτη προσπάθειά του έκανε την καλύτερη επίδοση για το 2023.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάτι για να μην μετρήσει και να κατακυρωθεί το άλμα του Έλληνα άλτη που είναι το κορυφαίο, μέχρι τώρα, μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr