Άλλα Σπορ

Μόνο 8,15μ. πήδηξε ο Τεντόγλου στη Μαδρίτη! [vid]

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 22:58

Μία ακόμα πρωτιά για τον Έλληνα πρωταθλητή του μήκους, στο μίτινγκ κλειστού Στίβου της Μαδρίτης, με… light επίδοση για τα δεδομένα του.

Μόνο 8,15μ. πήδηξε ο Τεντόγλου στη Μαδρίτη! [vid]

Η είδηση δεν είναι ότι ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν νικητής σε ένα ακόμη μίτινγκ κλειστού Στίβου, εν προκειμένω σε αυτό που διεξήχθη στη Μαδρίτη. Αλλά ότι πήρε την πρώτη θέση με μια… light επίδοση για τα δικά του δεδομένα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μας έχει συνηθίσει σε καλύτερα άλματα. Εξάλλου έχει την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2023 με το 8,41μ. που έκανε προ λίγων ημερών. Στο μίτινγκ που έγινε στην ισπανική πρωτεύουσα, ο Τεντόγλου ήταν πολύ… χαλαρός. Ήθελε απλά να κάνει έναν ακόμη αγώνα για να μην χάσει το ρυθμό του. Έτσι ξεκίνησε με άλμα 7,86μ.. Ακολούθησε ένα ακόμη στα 8,07μ.

Επιπλέον, όταν ο Μικέλ Μάσσο έκανε επίδοση 8,14μ. ο Τεντόγλου αποφάσισε να δείξει γιατί είναι ο κορυφαίος, με αποδείξεις, άλτης του μήκους στον πλανήτη. Στο τρίτο του άλμα, λοιπόν, πήδηξε στα 8,15μ. Στη συνέχεια ήταν άκυρα τα άλματά του στην τέταρτη και την έκτη προσπάθεια. Άφησε την πέμπτη του προσπάθεια. Αλλά ήταν ολοφάνερο πώς τα καλύτερα άλματα για την εποχή τα άφησε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Δεύτερος ήταν ο Κουβανός Μάσσο που επίσης πήδηξε 8,15μ., αλλά συνολικά χειρότερα άλματα, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Τομπίας Μόντλερ με άλμα στα 8,14μ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr