Άλλα Σπορ

Με πένθος η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 20:58

Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα τιμήσουν έτσι τη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Με πένθος η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ήδη η αποστολή της εθνικής ομάδας για να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση θα διεξαχθεί από αύριο Πέμπτη (2/3) ως και την Κυριακή (5/3), αντίστοιχα. Βέβαια, η ανείπωτη τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει επισκιάσει τα πάντα στην αποστολή. Κανείς δεν έχει όρεξη για πολλά λόγια, από την ώρα που περισσότεροι από 40 συμπατριώτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους.

Συγκλονισμένοι από τη σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη. Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, που θα δώσουν το «παρών» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Ο ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου. Πιο συγκεκριμένα, την ενημέρωσε πως η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους. Ειδικότερα, έτσι θα τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Με το μήνυμα των αθλητών και των αθλητριών μας να αναφέρει πώς: «Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς κι εκείνων που αγνοούνται».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr