Άλλα Σπορ

Εκπληκτικοί «reds», διέσυραν τους «κόκκινους διαβόλους» [vids]

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 20:27

Ιστορικός θρίαμβος της Λίβερπουλ που συνέτριψε 7-0 την φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκπληκτικοί «reds», διέσυραν τους «κόκκινους διαβόλους» [vids]

Επικός θρίαμβος για την Λίβερπουλ, ιστορική συντριβή και μέγα κάζο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καθώς στο ντέρμπι του «Anfield» οι «reds» δεν συνέτριψαν απλά τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά τους διέσυραν. Έτσι έφτασαν σε μια ιστορική νίκη με το εκκωφαντικό 7-0! Το ματς ήταν παράσταση για ένα ρόλο, αυτόν για την ομάδα του Κλοπ με την αντίστοιχη του Τεν Χάαγκ να παίζει τον… κομπάρσο!

Όλα αυτά με την Γιουνάιτεντ να έχει την πρώτη ευκαιρία στο ματς με τον Άντονι. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γκολ άργησε να έρθει. Τελικά στο 43' ο Ρόμπερτσον βρήκε τον Χάπκο που νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0. Αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, τί θα ακολουθούσε!

Μέσα σε τρία λεπτά το σκορ έγινε 3-0. Μιας και στο 47' ο Νούνιες με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, ενώ στο 50' ο Χάκπο πέτυχε το 3-0. Στη συνέχεια, ο Σαλάχ πέτυχε το 4-0, για να ακολουθήσει το 5-0 με την κεφαλιά του Νούνιες στο 75'. Εν συνεχεία, στο 83' ο Σαλάχ πέτυχε το 6-0. Ωστόσο, το… μαρτύριο της Γιουνάιτεντ δεν είχε τελειώσει! Μιας και στο 88' ο Φιρμίνο πέτυχε το 7-0, ολοκληρώνοντας αυτό τον ιστορικό θρίαμβο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο άλλο ματς της ημέρας, Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον έμειναν στο 2-2 στο «City Ground». Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν στο 10' με το πέναλτι του Γκρέι. Όμως, η Νότιγχαμ ισοφάρισε αρκετά γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα, στο 19' με τον Τζόνσον, μετά την επέμβαση του Πίκφορντ στο σουτ του Λίνγκαρντ. Δεύτερο γκολ για την Έβερτον στο 29' με τον Ντουκουρέ να σκοράρει με κεφαλιά. Ωστόσο, στο 77' ο Τζόνσον με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr