Άλλα Σπορ

F1: Περίπατος για την Red Bull - Αλόνσο από τα παλιά!

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 20:06

Η Red Bull ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν 2023 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 στην πίστα Σακχίρ στο Μπαχρέιν καθώς έκανε το 1-2 με τους Φερστάπεν και Πέρες αντίστοιχα. Οδηγός της ημέρας αναδείχθηκε όμως ο 42χρονος Ισπανός Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος πήρε την 3η θέση με την Aston Martin…

F1: Περίπατος για την Red Bull - Αλόνσο από τα παλιά!

H Red Bull δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα της στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν και πήρε τις δύο πρώτες θέσεις με τον Ολλανδό δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν να παίρνει την καρό σημαία με μεγάλη άνεση και δεύτερο τον Μεξικανό Σέρχιο Πέρες.

Ο Φερνάντο Αλόνσο αναδείχθηκε οδηγός της ημέρας. Ο Ισπανός οδηγός της Aston Martin ξεκίνησε από την 5η θέση, βρέθηκε στην 7η μετά από μια επαφή που είχε με τον Στρολ αλλά στη συνέχεια έδωσε ρεσιτάλ και πήρε με το σπαθί του την 3η θέση.

Η Ferrari για μία ακόμη φορά διέψευσε τις προσδοκίες. Η ομάδα από το Μαρανέλο περιορίστηκε στην 4η θέση με το Κάρλος Σάινθ ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ εγκατέλειψε με πρόβλημα στον κινητήρα ενώ ήταν 3ος (απέμεναν 17 γύροι).

Την 5η θέση πήρε ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούς Χάμιλτον με Mercedes και την 6η ο Λανς Στρολ με την 2η Aston Martiν.

Την πρώτη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ράσελ (Mercedes), Μπότας (Alfa Romeo), Γκασλί (Alpine-Renault) και Άλμπον (Williams).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr