Άλλα Σπορ

Ο Μανόλο «ασημένιος» στην Κωνσταντινούπολη [vids]

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 20:12

Σπουδαία εμφάνιση από τον Εμμανουήλ Καραλή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που συνδυάστηκε με το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Μανόλο «ασημένιος» στην Κωνσταντινούπολη [vids]

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία της Ελλάδας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης. Διότι συνοδεύτηκε το φινάλε από ένα ακόμη μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα. Πιο συγκεκριμένα από τον Εμμανουήλ Καραλής.

Ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ με άλμα 5,80μ. ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Μάλιστα, δεν κατάφερε να περάσει το 5,85μ. Αν το είχε κάνει, θα μπορούσε να είχε κατακτήσει ακόμη και το χρυσό μετάλλιο.

Ο αγώνας συνδυάστηκε με μια πολύ καλή παρουσία του Καραλή. Μιας και μπήκε καλά. Πέρασε με την πρώτη τα 5,40μ. Στη συνέχεια, όμως, έδειξε λίγο αγχωμένος. Έτσι έκανε ένα άκυρο άλμα στο 5,60μ. Διότι το «είχε» αυτό το ύψος και το έδειξε στη συνέχεια. Καθώς στη δεύτερή του προσπάθεια, το πέρασε με σχετική άνεση. Δείγμα της καλής του παρουσία ήταν το γεγονός πώς πέρασε με την πρώτη, άνετα, τόσο τα 5,70μ. όσο και τα 5,80μ., αντίστοιχα. Μια επίδοση που τον οδήγησε στο μετάλλιο.

Στη συνέχεια δοκίμασε να περάσει και τα 5,85μ. άλλα δεν τα κατάφερε. Αλλά δεν είχε και τόσο μεγάλη σημασία. Διότι έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του, μιας και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης. Ήταν, δηλαδή, εκείνος που κατέκτησε το τρίτο μετάλλιο της Ελλάδας μετά τον Ανδρικόπουλο και τον Τεντόγλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr