Άλλα Σπορ

Η Σάκκαρη ξεπέρασε και το… εμπόδιο της Πλίσκοβα [vid]

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 22:55

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς που είχε διάρκεια 2 ώρες και 43 λεπτά, η Ελληνίδα νίκησε 2-1 σετ και πέρασε στα προημιτελικά.

Η Σάκκαρη ξεπέρασε και το… εμπόδιο της Πλίσκοβα [vid]

Στην 8άδα του Indian Wells πέρασε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά από έναν σπουδαίο αγώνα κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα, πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 2-1 σετ. Έτσι μετά από μια «μάχη» που κράτησε 2 ώρες και 43 λεπτά, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά στις ΗΠΑ.

Η Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ με 6-4. Στη συνέχεια, ισοφάρισε σε 1-1 η Τσέχα, κατακτώντας το δεύτερο με 7-5, αλλά η Ελληνίδα ήταν πιο δυναμική στο τρίτο και τελευταίο. Το κατέκτησε με 6-3 και μαζί με αυτό πήρε τη νίκη. Ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στην Πεγκούλα και την Κβίτοβα θα είναι ο επόμενός της αντίπαλος.

Η Μαρία μπήκε δυνατά στο ματς. Με δύο break προηγήθηκε 3-0 στα games. Αν και η Πλίσκοβα αντέδρασε, μειώνοντας σε 3-2, τόσο η Ελληνίδα όσο και η Τσέχα κράτησαν το σερβίς τους. Το αποτέλεσμα ήταν η Σάκκαρη να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ οι δύο παίκτριες κράτησαν το σερβίς τους ως το 5-5. Με την Πλίσκοβα να κατακτά τόσο το ενδέκατο όσο και το δωδέκατο game του ματς, για να ισοφαρίσει σε 1-1 με 7-5. Αλλά στο τρίτο. Έναρξη με game που κράτησε 17 λεπτά. Η Τσέχα το πήρε, ενώ μετά έκανε break. Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε στη Σάκκαρη. Η Ελληνίδα έκανε σερί 5-0, με τρία break και πήρε το σετ και τη νίκη με 6-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr