Άλλα Σπορ

Ανίκητος ο “Τανκ” Ντέιβις! +(vid)

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 14:13

O Ζερβόντα Ντέιβις ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα της χρονιάς με τον Ράιαν Γκαρσία στο Λας Βέγκας και πλέον είναι κάτοχος και της ζώνης WBC. O Ντέιβις έβγαλε νοκ άουτ τον Γκαρσία στον 7ο γύρο με ένα φοβερό χτύπημα στα πλευρά του αντιπάλου του…

Ανίκητος ο “Τανκ” Ντέιβις! +(vid)

Ο Ζερβόντα “Τανκ” Ντέιβις απέδειξε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους μποξέρ αφού νίκησε με νοκ άουτ τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Ράιαν Γκαρσία στο Λας Βέγκας, σε ένα αγώνα που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης.

Ο Ντέιβις έριξε στο καναβάτσο τον Γκαρσία στον δεύτερο γύρο αλλά ο τελευταίος σηκώθηκε και συνέχισε τον αγώνα του.

Στον 7ο γύρο ο Ντέιβις με ένα φοβερό σε δύναμη και τεχνική χτύπημα στα πλευρά του Γκαρσία τελείωσε τον αγώνα. Ο Γκαρσία έχασε την ανάσα του, έπεσε στο καναβάτσο και δεν είχε το κουράγιο για να συνεχίσει.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στην καριέρα του Γκαρσία (23-1) ενώ από την άλλη πλευρά ο Ντέιβις παραμένει αήττητος με 29 νίκες (27 νοκ άουτ).

"Δεν μπορούσα να αναπνεύσω", είπε ο Γκαρσία. "Επρόκειτο να σηκωθώ ξανά, αλλά δεν μπορούσα να σηκωθώ. Απλώς με έπιασε με ένα καλό σουτ. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ... απλά δεν μπορούσα ανακάμψω"!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr