Άλλα Σπορ

Volley League: Σπουδαία ανατροπή Ολυμπιακού, 3-2 τον ΠΑΟΚ [vid]

Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - 22:41

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 σετ στο Μελίνα Μερκούρη, όμως ο Ολυμπιακός έκανε την μεγάλη ανατροπή και επικράτησε 3-2 σετ παίρνοντας ξανά προβάδισμα (2-1) στη σειρά των τελικών της Volley League ανδρών.

Volley League: Σπουδαία ανατροπή Ολυμπιακού, 3-2 τον ΠΑΟΚ [vid]

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟΚ και χρειάζονται άλλη μια νίκη, την οποία θα επιδιώξουν να κατακτήσουν στην Πυλαία την Παρασκευή 28 Απριλίου (19:15).

Σε περίπτωση επικράτησης του «Δικέφαλου» ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο και τελευταίο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη την Τρίτη 2 Μαΐου (19:15).

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι βρέθηκε με την πλάτη τον... τοίχο, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να προηγείται 2-0 σετ, εντούτοις, οι Πειραιώτες έβγαλαν θρυλική αντίδραση και χάρη στο καλό τους μπλοκ, αλλά και την τετράδα των Ιντάλγκο, Στερν, Κουμεντάκη και Παγιένκ έκαναν το 2-1 στη σειρά, και πλέον απέχουν ένα ακόμα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου.

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε για μια ακόμα φορά ο Ραφαήλ Κουμεντάκης με 20 πόντους έχοντας το εντυπωσιακό 53% στην επίθεση (17/32), ενώ ο Ολυμπιακός είχε ακόμα άλλους τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Στερν και Ιντάλγκο 19, Παγένκ 18).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.