Άλλα Σπορ

Στην 8άδα της Μαδρίτης πέρασε η Σάκκαρη [vid]

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023 - 21:06

Στα προημιτελικά του Open της ισπανικής πρωτεύουσας πέρασε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που νίκησε 2-0 σετ την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα.

Στην 8άδα της Μαδρίτης πέρασε η Σάκκαρη [vid]

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Mutua Madrid Open πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε 2-0 σετ την Ισπανίδα, Πάουλα Μπαντόσα, σε 1 ώρα και 28 λεπτά. Επικράτησε με το ίδιο σκορ και στα δύο σετ, 6-4, και είναι στην 8άδα της διοργάνωσης. Εκεί όπου θα έχει ως αντίπαλο την Ρουμάνα, Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου.

Το ματς ήταν συναρπαστικό στην εκκίνηση του πρώτου σερ. Με τις δύο παίκτριες, τη Σάκκαρη και την Μπαντόσα, να είναι ισόπαλες 3-3 στα game. Καθώς, ως εκείνο το σημείο, κράτησαν το σερβίς τους. Αλλά το break που έκανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν απόλυτα καθοριστικό. Έτσι, προηγήθηκε 4-3, κράτησε το σερβίς της και έκανε το 1-0 με 6-4 στα games.

Επιπλέον, στο δεύτερο σετ η ψυχολογία ήταν φανερά υπέρ της Μαρίας Σάκκαρη. Διότι αυτό μέτρησε πάρα πολύ. Έτσι, με το… καλημέρα έκανε break, κράτησε το σερβίς της και βρέθηκε από νωρίς στο 2-0. Δεν έχασε ουσιαστικά σε κανένα σημείο αυτό το σημαντικό προβάδισμα. Με πέντε άσσους έδειξε πώς ήθελε πολύ την πρόκριση και την κατέκτησε, αφού πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4 ξανά, για να επικρατήσει με 2-0 σετ. Το αποτέλεσμα ήταν η πρόκρισή της στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr