Άλλα Σπορ

Η Σαμπαλένκα ανυπέρβλητο «εμπόδιο» για τη Σάκκαρη [vid]

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 19:30

Η Λευκορωσίδα νίκησε 2-0 σετ, σε μία ώρα και 25 λεπτά, την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και πέρασε στα ημιτελικά του Open της Μαδρίτης.

Η Σαμπαλένκα ανυπέρβλητο «εμπόδιο» για τη Σάκκαρη [vid]

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Mutua Madrid Open ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Καθώς στο τουρνουά της ισπανικής πρωτεύουσας ηττήθηκε 2-0 από την Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα. Μετά από έναν αγώνα που είχε διάρκεια μία ώρα και 25 λεπτά, η Ελληνίδα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, με 6-4, 6-1. Στον ημιτελικό η Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει το νικητή του Σβιάτεκ - Κουντερμέτοβα.

Το πρώτο σετ του ματς ήταν συναρπαστικό. Μιας και η Σάκκαρη πίεσε πολύ την Σαμπαλένκα. Η ποιότητα της Λευκορωσίδας, όμως, μέτρησε στην τελική ευθεία του πρώτου σετ και έκρινε την νικήτρια. Η αντίπαλος της Σάκκαρη προηγήθηκε 3-0, κάνοντας break στο δεύτερο game. Αλλά στη συνέχεια, η Μαρία έκανε το ίδιο από την πλευρά της. Πήρε τρία σερί games, με break στο δεύτερο, κι έφερε το ματς στα ίσα (3-3). Αλλά στο 5-4 της Σαμπαλένκα, η Λευκορωσίδα έκανε νέο break και πήρε το πρώτο με 6-4.

Όμως, στο δεύτερο σετ το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό. Η Σαμπαλένκα προηγήθηκε 2-1 και στο τέταρτο game έκανε break για το 3-1. Ακολούθησε και δεύτερο στο έκτο game. Έτσι το σκορ έγινε 5-1 με τη Λευκορωσίδα να παίρνει ένα ακόμη, για να κάνει το 6-1. Το αποτέλεσμα ήταν η νίκη της με 2-0 σετ, που την έστειλε στα ημιτελικά του Mutua Madrid Open.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr