Άλλα Σπορ

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε Δευτέρα και θα τελειώσει την Τρίτη [vids]

Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 - 00:46

Η έντονη βροχόπτωση οδήγησε στη διακοπή το ματς με τον Σονέγκο, μετά το πρώτο σετ (6-3) που πήγε στον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε Δευτέρα και θα τελειώσει την Τρίτη [vids]

«Παράταση» στο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λορέντσο Σονέγκο! Αν και η αναμέτρηση για τη φάση των «32» του Rome Masters ξεκίνησε τη Δευτέρα, δεν ολοκληρώθηκε. Διότι η έντονη βροχόπτωση στην ιταλική πρωτεύουσα είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της αναμέτρησης.

Έτσι, το ματς θα συνεχιστεί την Τρίτη. Εξάλλου δεν είναι κάτι… πρωτόγνωρο για τον Έλληνα πρωταθλητή. Ακόμα και στην προηγούμενη φάση του τουρνουά στη Ρώμη, με αντίπαλο τον Νούνο Μπόρζες, ο Τσιτσιπάς μπήκε στο court το Σάββατο το απόγευμα, αλλά το ματς τελείωσε το πρωί της Κυριακής!

Σε ό,τι αφορά τώρα την αναμέτρηση κόντρα στον Σονέγκο, ο Στέφανος πήρε το πρώτο σετ. Μετά από μια αναμέτρηση που είχε διάρκεια 53 λεπτά. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς στα πρώτα πέντε games. Έτσι, ο Έλληνας τενίστας ήταν μπροστά με 3-2.

Αλλά στο έκτο game έκανε το break, ενώ κατάκτησε και το έβδομο για να προηγηθεί με 5-2. Έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το σετ με 6-2, καθώς είχε τρεις φορές αβαντάζ στο όγδοο game για να το πετύχει. Όμως, ο Ιταλός αντίπαλός του το «έσπασε» και μείωσε σε 5-3. Επιπλέον, στην τελική ευθεία ο Στέφανος έφτασε στο 6-3 και την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr