Άλλα Σπορ

Θρίαμβος της Βουλιαγμένης - Υπερβολικά άστοχος ο Ολυμπιακός [vids]

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 21:15

Τεράστια επιτυχία για τους «μπέμπηδες». Νίκησαν 11-10 την Μπρέσια και πέρασαν στα ημιτελικά. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 13-11 από τη Νόβι Μπέογκραντ και θα παίξουν για τις θέσεις 5-8.

Θρίαμβος της Βουλιαγμένης - Υπερβολικά άστοχος ο Ολυμπιακός [vids]

Μεγάλη βραδιά και επιτυχία για τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Πέρασε στα ημιτελικά του LEN Champions League. Οι «μπέμπηδες» του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς έκαναν την έκπληξη. Διότι νίκησαν 11-10 την ιταλική Μπρέσια. Την ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση του β' ομίλου και πέρασαν στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του τέταρτου προημιτελικού, ανάμεσα σε Προ Ρέκο και Φερεντσβάρος. Σε έναν προημιτελικό με… δόσεις.

Καθώς το ματς είχε διακοπή λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο Βελιγράδι. Ωστόσο, η Βουλιαγμένη έδειξε από την αρχή πώς ήταν αποφασισμένη. Με τον Τζωρτζάτο να κάνει μεγάλες επεμβάσεις και τους Τρούλο και Καλογερόπουλο να κάνει μεγάλο ματς με 4 και 3 γκολ, αντίστοιχα, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Final-8. Από το σημείο που ο ΝΟΒ πέρασε μπροστά με 2-1, δεν έχασε ξανά το προβάδισμα. Έφτασε ως το +3 (7-4, 8-5 και 7-20 και 8-11).

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 1-0, 3-3.

Μπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο): Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε 1, Κ. Πρεσιούτι, Τζιανάτσα 1, Λάζιτς, Βαπένσκι 1, Ρεντσούτο 2, Χαρκόβ, Αλεσιάνι 2, Λουόνγκο 2, Ντι Σόμα 1, Τζίτο, Μπιάτζι.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 4, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης. Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην «οικοδέσποινα» Νόβι Μπέογκραντ. Μιας και ηττήθηκε 13-11 και θα αντιμετωπίσει την Γιούγκ, για τις θέσεις 5-8 στο Final-8. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν ο παίκτης παραπάνω. Καθώς η Νόβι είχε 6/10, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μόλις 3/17! Με τον Ισπανό Γρανάδος να αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Διότι σημείωσε 5 γκολ.

Επίσης, κομβικός στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος με 2 γκολ. Η ομάδα του Πειραιά ισοφάρισε 6-6 στο ημίχρονο, αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο είχε 0/5 στον παίκτη παραπάνω. Έτσι βρέθηκε πίσω με 9-7, όπως και στο -4 στο τέταρτο και τελευταίο (12-8).

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-4, 3-1, 4-4.

Νόβι Μπέογκραντ (Ζίβκο Γκότσιτς): Ρ. Φιλίποβιτς, Στρ. Ράσοβιτς, Μαρτίνοβιτς, Γρανάδος 5, Βούτσινιτς 1, Πιέτλοβιτς 1, Ντράσοβιτς 2, Γιάκσιτς, Πέρκοβιτς 1, Βλαχόπουλος 2, Σκουμπάκης, Β. Ράσοβιτς 1, Φερνάντες.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγατς, Γκίλλας, Βάμος 3, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φ. Φιλίποβιτς 3, Δήμου, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr