Άλλα Σπορ

«Έπεσε» μαχόμενη η Βουλιαγμένη - Ξέσπασε ο Ολυμπιακός [vids]

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 22:10

Ο ΝΟΒ πάλεψε, αλλά υπέκυψε (8-12) στην ποιότητα της περσινής πρωταθλήτριας Προ Ρέκο. Καταιγιστικοί οι «ερυθρόλευκοι», 14-5 την Γιούγκ.

«Έπεσε» μαχόμενη η Βουλιαγμένη - Ξέσπασε ο Ολυμπιακός [vids]

Για ένα ημίχρονο, ο ΝΟΒ άγγιξε την απόλυτη υπέρβαση. Διότι είχε βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης (σ.σ.: των δύο τελευταίων ετών) Προ Ρέκο. Με τους Ιταλούς να «κυνηγούν» το σκορ. Ωστόσο, στο τρίτο η ιταλική ομάδα με «όπλο» την ποιότητά της έκανε επί μέρους 5-0.

Συνολικά, από το δεύτερο οκτάλεπτο και το σημείο που ήταν πίσω στο σκορ με 5-3, έκανε σερί 7-0 και προηγήθηκε 10-5 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Η ομάδα του Βουγιασίνοβιτς το πάλεψε ως το τέλος και τελικά το ματς έληξε 12-8 υπέρ της Προ Ρέκο που θα αντιμετωπίσει στον τελικό την «οικοδέσποινα» Νόβι Μπέογκραντ. Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει στο μικρό τελικό την Μπαρτσελονέτα. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 0-5, 3-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΠΡΟ ΡΕΚΟ: Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Ζάλανκι 1, Κανέλα 1, Γιάνγκερ 1, Φοντέλι 2, Πρεσιούτι, Ετσενίκε 3, Ίβοβιτς, Ιόκι Γκράτα, Λόντσαρ, Χάλοκ 2, Νέγκρι.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός «ξέσπασε» στη Γιούγκ, την οποία νίκησε 14-5, για την κακή εμφάνιση κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ. Μιας και είχε πολύ καλύτερα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Με 5/7 στο πρώτο ημίχρονο έκανε σπουδαίο ματς. Το προβάδισμα των «ερυθρόλευκων» έφτασε ως τα 12 γκολ, 13-1, στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Φερεντσβάρος για τις θέσεις 5-6, ενώ η Γιούγκ θα αναμετρηθεί με την Μπρέσια για τις θέσεις 7-8. Τα δύο ματς θα γίνει την Παρασκευή.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-3, 0-4, 4-3.

ΓΙΟΥΓΚ: Πόπαντιτς, Μπουρντιελέζ, Μοζάρα, Ζβόνο, Γιόκοβιτς 1, Βουκόγεβιτς 1, Μπιλιάκα, Λάζιτς, Πρκόκα 2, Κάκαρης 1, Γκργκούρεβιτς, Ζουβέλα, Γιούρισιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Δήμου 2, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr