Άλλα Σπορ

Ο... ιπτάμενος Ολλανδός «χόρεψε» στη βροχή!

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 18:55

Μια ακόμα pole position για τον Μαξ Φερστάπεν. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κυριάρχησε στη βρεγμένη πίστα του σιρκουί της Βαρκελώνης και θα εκκινήσει για πρώτη φορά εκεί από το νούμερο 1.

Ο... ιπτάμενος Ολλανδός «χόρεψε» στη βροχή!

Δεν τον… βλέπουν! Ο Μαξ Φερστάπεν συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε άλλη μια pole position. Αλλά αυτή τη φορά το έκανε για πρώτη φορά στο Grand Prix της Catalunya. Στη βρεγμένη πίστα της Βαρκελώνης ο «ιπτάμενος» Ολλανδός έδειξε να μην… καταλαβαίνει τίποτα!

Έκανε τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα. Επιπλέον, έδειξε πώς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον φετινό τίτλο, αλλά και τρίτο συνεχόμενο για τον ίδιο.

Το ανανεωμένο μονοθέσιο της Ferrari έκανε την εμφάνισή του. Αλλά με ανάμεικτα αποτελέσματα. Ο μεν Σάινθ τερμάτισε δεύτερος, ενώ ο Λεκλέρ ήταν στη 19η θέση! Οι καιρικές συνθήκες προβλημάτισαν τις ομάδες και η στρατηγική που είχαν καταρτίσει αλλού απέδωσε, αλλού όχι!

Ένα οδηγικό λάθος δεν επέτρεψε στον Χάμιλτον να κάνει κάτι καλύτερο από την 5η θέση, καθώς είχε δείξει δυνατότητες για παραπάνω! Στην 3η θέση βρέθηκε ο Νόρις με McLaren, ενώ στη δεκάδα ακόμα βρέθηκαν οι Γκασλί (Alpine, 4ος), Στρολ (Aston Martin,6ος), Οκόν (Alpine, 7ος), Χούλκενμπεργκ (Haas, 8ος), Αλόνσο (Aston Martin, 9ος) και Πιάστρι (McLaren, 10ος).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr