Άλλα Σπορ

Ο Ζβέρεφ στα ημιτελικά του Roland Garros [vid]

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 - 20:57

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που κράτησε 3 ώρες και 22 λεπτά, νίκησε 3-1 σετ (6-4, 3-6, 6-3, 6-4) τον Αργεντινό Τομάς Ετσεβερί. Έτσι, για τρίτη διαδοχική φορά είναι στην 4άδα.

Ο Ζβέρεφ στα ημιτελικά του Roland Garros [vid]

Την αρχή έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ακολούθησε ο Κάρλος Αλκαράθ. Ωστόσο, σήμερα ήταν η σειρά του Σάσα Ζβέρεφ να περάσει στα ημιτελικά του φετινού Roland Garros. Ειδικότερα, ήταν η τρίτη διαδοχική φορά που ο Γερμανός τενίστας πέρασε στην 4άδα του γαλλικού Grand Slam, δείχνοντας πώς του ταιριάζει το τουρνουά στο Παρίσι.

Μιας και στον προημιτελικό επικράτησε 3-1 σετ (6-4, 3-6, 6-3, 6-4) του Αργεντινού, Τομάς Ετσεβερί. Το αποτέλεσμα ήταν η πρόκριση στην ημιτελική φάση. Εκεί όπου θα κοντραριστεί με τον νικητή του ματς ανάμεσα στον Δανό Χόλγκερ Ρούνε και τον Νορβηγό Κάσπερ

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική και κράτησε για 3 ώρες και 22 λεπτά. Ο Ετσεβερί ήταν ανταγωνιστικός, αλλά ο Ζβέρεφ στα καθοριστικά σημεία του ματς ήταν καλύτερος. Αν και το ματς ήταν ισορροπημένο στα δύο πρώτα σετ, με τον Γερμανό να κατακτά το πρώτο και τον Αργεντινό το δεύτερο, στη συνέχεια ο Ζβέρεφ ήταν περισσότερο αποφασιστικός όταν έπρεπε.

Έτσι το νούμερο 22 στην παγκόσμια κατάταξη πήρε το εισιτήριο για τον έκτο ημιτελικό σε Grand Slam στην καριέρα του. Κομβικό σημείο στο τρίτο σετ όταν ο Γερμανός επέστρεψε από το 0-2, πήρε πέντε διαδοχικά games και έφτασε στο τρίτο σετ. Στο τέταρτο με ανεβασμένη ψυχολογία επικράτησε και έφτασε στη νίκη-πρόκριση στην 4άδα με 3-1 σετ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr