Άλλα Σπορ

Πρώτος ο Τεντόγλου στο Diamond League στο Παρίσι [vids]

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 23:27

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ήταν σταθερός και με άλμα 8.13μ. πήρε το… διαμάντι, αν και δεν ήταν ικανοποιημένος με τα άλματά του.

Πρώτος ο Τεντόγλου στο Diamond League στο Παρίσι [vids]

Ο κορυφαίος άλτης μήκους στον κόσμο έκανε άλλον έναν σταθερό αγώνα φέτος. Αν και αυτό δεν αποτελεί είδηση. Ωστόσο, ο ίδιος πρώτευσε με καλύτερο άλμα στα 8,13μ. Αλλά δεν ήταν ευχαριστημένος με τα άλματά του.

Διότι ο Τεντόγλου είναι αθλητής υψηλού επιπέδου. Αυτό, δε, που τον ενδιαφέρει δεν είναι απλά η νίκη. Καθώς θέλει να κάνει καλούς αγώνες και να τους συνδυάζει με σημαντικές επιδόσεις.

Έτσι στο Diamond League στο Παρίσι ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είχε επίδοση 8,12μ. στο δεύτερό του άλμα. Με αυτή, δε, βρέθηκε στην πρώτη θέση του αγώνα και έδειξε ικανός για το «διαμάντι».

Στη συνέχεια, την βελτίωσε κατά ένα εκατοστό. Διότι έκανε άλμα στη συνέχεια, στα 8,13μ. Ουσιαστικά είχε «καθαρίσει» τον αγώνα και τη νίκη, αλλά πίεσε τον εαυτό για ένα ακόμα πιο μεγάλο άλμα!

Η ουσία είναι πώς πήρε την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω του, τόσο τον Εχάμερ με 8,11μ. όσο και Σρισανκάρ με 8,09μ. Τα άλματα που έκανε στον αγώνα του Diamond League στο Παρίσι ήταν κατά σειρά: 8.02, 8.12, 7.85, ένα άκυρο, 8.13 και 7.98 μέτρα, αντίστοιχα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr