Άλλα Σπορ

Εθνική Ελλάδος: Πρόκριση στον τελικό για την ομάδα του πόλο!

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 - 12:09

Η Εθνική μας πήρε μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει τη κορυφή του κόσμου!

Εθνική Ελλάδος: Πρόκριση στον τελικό για την ομάδα του πόλο!

Η εθνική ομάδα με ονειρεμένη εμφάνιση κατασπάραξε τη Σερβία με 13-7 , για πρώτη φορά θα παίξει για το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!

Σπουδαία εμφάνιση πραγματικά από την Εθνική μας, που συνεχίζει να χαρίζει σπουδαίες στιγμές σε όλους μας! Εμφάνιση για σεμινάριο, δεν άφησε περιθώρια στη Σερβία και την έπνιξε με τη διαφορά των 6 γκολ. Έτσι συνεχίζει και γράφει ιστορία αυτή η ομάδα, η οποία μπορεί να γράψει ακόμη μία χρυσή σελίδα για τον ελληνικό αθλητισμό. Θα διεκδικήσει το χρυσό στον τελικό ενώ παράλληλα της έφυγε το άγχος για τη παρουσία στο Παρίσι το 2024.

MVP του ματς αναδείχθηκε ο Ζερδεβάς. Ο Έλληνας γκολκίπερ κατέβασε ρολά και έκανε σπουδαία εμφάνιση. Όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική και όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα.

Μία φάση από το σημερινό παιχνίδι

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr