Άλλα Σπορ

Στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Βουλιαγμένη

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:26

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 14-5 της Οράντεα στην Ρουμανία (όπου φιλοξενήθηκε ο τρίτος προκριματικός όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ) και πήρε το εισιτήριο τους ομίλους και την φάση των «16».

Στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Βουλιαγμένη

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου, οι αγώνες του οποίου φιλοξενήθηκαν στην πόλη Οράντεα της Ρουμανίας, η ελληνική ομάδα επικράτησε 14-5 με της «οικοδέσποινας» και προκρίθηκε πρώτη και αήττητη στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης.

Εκεί, όπου θ' αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο του Δ` ομίλου, τις Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Μαρσέιγ (Γαλλία) και Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία).

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, καθώς πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το κράτησε με άνεση μέχρι το τέλος.

ΟΡΑΝΤΕΑ: Μπελενιέσι 1, Νεγκρεάν 1, Γκεόργκε, Σάμπο, Βέλκιτς 1, Ντραγκομιρέσκου, Γκαρντάσεβιτς, Ιλίσιε, Βάνσικ 1, Τσενκ, Ρέμες 1, Γκαβρίς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης 2, Καπότσης 1, Κουρούβανης 2, Κωνσταντόπουλος 1, Ανδρεάδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr