Άλλα Σπορ

Δεύτερος τίτλος για Σάκκαρη

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:15

Στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού,  Μαρία Σάκκαρη κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της, επικρατώντας με 2-0 σετ της Αμερικανίδας, Καρολάιν Ντόλχαιντ (7-5, 6-3).

Δεύτερος τίτλος για Σάκκαρη

Πλέον η ελληνίδα πρωταθλήτρια, θα βρεθεί στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Ιδανικά λοιπόν έκλεισε την σεζόν η Σάκκαρη με τον τελικό να τελειώνει σε μια ώρα και 43 λεπτά.

Εμφανώς ικανοποιημένη και συνάμα συγκινημένη, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, σχολίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Εχω ακούσει τόσα πολλά αρνητικά πράγματα -όπως ότι δεν θα κατακτήσω ποτέ έναν τίτλο και ότι είμαι μία παίκτρια του Top 5, που έχει κερδίσει μόνο έναν τίτλο- είμαι τόσο χαρούμενη που τα κατάφερα εδώ αυτή την εβδομάδα. Ηταν πολύ δύσκολο για εμένα να ξεπεράσω όλα αυτά. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Τομ (σ.σ. Χιλ) που ήταν μαζί μου τα τελευταία πέντε χρόνια.

Περιμέναμε περισσότερα από τέσσερα χρόνια για έναν δεύτερο τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Εύχομαι πραγματικά να ήταν εδώ μαζί μου. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον παππού μου που πέθανε πέρυσι και στην γιαγιά μου, η οποία με παρακολουθεί από το σπίτι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr