Άλλα Σπορ

To Betsson Foundation μαζί με τον Άρη Midea και τον Σ.Ε.Γ.Ε. στηρίζουν τον μικρό Μάριο!

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 - 20:02

Το Betsson Foundation σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) συνεχίζει την καμπάνια αλληλεγγύης για την υποστήριξη του μικρού Μάριου που πάσχει από σάρκωμα Ewing στο γόνατο. 

To Betsson Foundation μαζί με τον Άρη Midea και τον Σ.Ε.Γ.Ε. στηρίζουν τον μικρό Μάριο!

Στις 12 Νοεμβρίου, στον αγώνα του Άρη Midea με τον Παναθηναϊκό, ο Άρης Midea με την υποστήριξη του Betsson Foundation και του Σ.Ε.Γ.Ε. θα δώσει ένα μέρος των κερδών από τα εισιτήρια. Καλεί όλους τους φίλους της ομάδας που θα βρίσκονται στο γήπεδο να σταθούν και εκείνοι στο πλευρό του μικρού Μάριου, μέσω δωρεάς, για να τον στηρίξουμε όλοι μαζί στην μάχη του ενάντια στον καρκίνο. Οποιοδήποτε ποσό θα είναι σημαντικό για τον αγώνα του, ώστε να μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες, να λάβει την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη και να χαμογελάσει ξανά.

Το Betsson Foundation θα προχωρήσει σε δωρεά του ίδιου ποσού, ίσου με αυτό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές του κόσμου την ημέρα του αγώνα!

Ο Άρης Midea μαζί με το Betsson Foundation, έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικτυακή ενημέρωση για την υποστήριξη του μικρού Μάριου, με ένα ανοιχτό κάλεσμα για δωρεές στο betssondonates.gr, προς όσους επιθυμούν να στηρίξουν τον μικρό ήρωα στον δύσκολο δρόμο που έχει να διανύσει.

Μπορείς κι εσύ να συμβάλεις στην προσπάθεια του Betsson Foundation, του Σ.Ε.Γ.Ε. και του Άρη Midea, κάνοντας μια δωρεά στο betssondonates.gr για να δείξεις έμπρακτα την αλληλεγγύη σου!

Είμαστε όλοι μαζί, δίπλα στον μικρό μας Μάριο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr