Άλλα Σπορ

Betsson: Στο Super Bowl χορεύουν δισεκατομμύρια στον ρυθμό της Τέιλορ Σουίφτ

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 07:49

Στο «Allegiant Stadium» του Λας Βέγκας κοντράρονται οι Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Σαν Φρανσίσκο 49ερς (12/2/2024) στο Super Bowl, τον τελικό του NFL, του πρωταθλήματος του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Betsson: Στο Super Bowl χορεύουν δισεκατομμύρια στον ρυθμό της Τέιλορ Σουίφτ

Οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από το Super Bowl του 2020 όταν οι Κάνσας Σίτι Τσιφς νίκησαν με 31-20 τους Σαν Φρανσίσκο 49ερς και κατέκτησαν το τρόπαιο. Τώρα, οι Καλιφορνέζοι θέλουν εκδίκηση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Η διεξαγωγή του Super Bowl είναι μια από τις σημαντικότερες ημερομηνίες της χρονιάς σε όλα τα σπορ. Το συγκεκριμένο ματς κιόλας έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες όχι μόνο για το αγωνιστικό του σκέλος, αλλά και για όσα το περιβάλλουν – τα δισεκατομμύρια, το στάτους των παικτών στο Πάνθεον του σπορ, αλλά και την παρουσία της «βασίλισσας της pop» Τέιλορ Σουίφτ. Όσον αφορά στις τιμές αυτές διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος των Κάνσας Σίτι Τσιφς προσφέρεται στο 2,10** και το διπλό των Σαν Φρανσίσκο 49ερς δίνεται στο 1,77** στην πλατφόρμα της Betsson.

Από την άλλη, στις αγορές όπου πρωταγωνιστεί η Τέιλορ Σουίφτ και ο σύντροφός της, ο σταρ των Τσιφς, Τράβις Κέλσι, εμφανίζεται η επιλογή να της κάνει πρόταση γάμου στη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του ματς. Το να «γονατίσει» ο Κέλσι και ζητήσει από την Σουίφτ να τον παντρευτεί πληρώνει στο 12,00**. Έπειτα, το να αναφερθεί ο MVP του τελικού – όποιος κι αν είναι αυτός – στην pop star Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται στο 7,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Super Bowl 2024 οι αντίπαλοι

Στο Super Bowl 2024 οι ομάδες πηγαίνουν με το ηθικό στα ύψη κι έτοιμες για την πρόκληση να παλέψουν για το μεγάλο τρόπαιο. Οι Κάνσας Σίτι Τσιφς υπερασπίζονται τον τίτλο που κατέκτησαν την περασμένη σεζόν. Διαθέτουν τον κορυφαίο quarterback του NFL, Πάτρικ Μαχόουμς, καθώς και τον σταρ tight end, Τράβις Κέλσι, που τους τελευταίους μήνες είναι περισσότερο γνωστός χάρις στην ερωτική σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ. Παράλληλα, βασίζονται σε μια εντυπωσιακή άμυνα.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στην κανονική περίοδο είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και τερμάτισαν με ρεκόρ 11-6. Όταν άρχισαν τα πλέι οφ, όμως, οι Κάνσας Σίτι Τσιφς κυριάρχησαν στους αγώνες τους, έπιασαν εντυπωσιακή απόδοση κι έφτασαν σ' ένα ακόμη Super Bowl, το 4ο τους αφότου ο Πάτρικ Μαχόουμς έγινε ο βασικός τους QB. Στην πορεία τους στην κατηγορία AFC, οι Τσιφς διέλυσαν με 26-7 τους Μαϊάμι Ντόλφινς, επιβλήθηκαν με 27-24 των Μπάφαλο Μπιλς και με 17-10 των Μπάλτιμορ Ρέιβενς.

Στο NFL το στοίχημα περνάει από τους quarterbacks, που είναι κι εκείνοι που οργανώνουν τις επιθέσεις των ομάδων τους. Το ενδεχόμενο να είναι ο Πάτρικ Μαχόουμς εκείνος με τις περισσότερες γιάρδες έπειτα από πάσες στο Super Bowl δίνεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson. Αν πάρει το τρόπαιο θα μπει στην κουβέντα με τους καλύτερους όλων των εποχών.

Οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς, από τη μεριά τους, ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο με ρεκόρ 12-5 και τερμάτισαν στην κορυφή της κατηγορίας NFC. Πέρασαν bye στον πρώτο γύρο των πλέι οφ κι έπειτα πήραν δύσκολες νίκες με 21-14 επί των Γκριν Μπέι Πάκερς και με 34-31 επί των Ντιτρόιτ Λάιονς. Έτσι προκρίθηκαν στο δεύτερο Super Bowl τους τα τελευταία πέντε χρόνια. Και διψούν για τη δόξα που θεωρούν ότι τους στερήθηκε το 2020, αλλά και πέρυσι. Το 2023 έφτασαν μια ανάσα από το Super Bowl, αλλά «λύγισαν» αποδεκατισμένοι από τους τραυματισμούς.

Quarterback των 49ερς είναι ο Μπροκ Πέρντι, τελευταία επιλογή στο ντραφτ του 2022, αλλά που έχει εντυπωσιάσει με το ταλέντο του και την λειτουργία του μέσα στο σύστημα του προπονητή Κάιλ Σάναχαν, ο οποίος μαζί με τον Άντι Ριντ των Τσιφς θεωρούνται οι δύο κορυφαίοι του NFL. Επιπλέον, η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο έχει ένα πλήρες ρόστερ με εξαιρετικούς παίκτες σε άμυνα κι επίθεση, όπου ξεχωρίζουν οι Νικ Μπόσα και Κρίστιαν ΜακΚάφρι. Γι' αυτό και οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς είναι φαβορί στις αποδόσεις για να σκοράρουν το πρώτο touchdown του ματς σε τιμή 1,86** στην πλατφόρμα της Betsson. Μάλιστα, ο συνδυασμός της νίκης τους με touchdown του ΜακΚάφρι προσφέρεται στο 2,20**.

Ο χορός των δισεκατομμυρίων και η Τέιλορ Σουίφτ

Το Super Bowl δεν είναι μονάχα αθλητικό γεγονός. Είναι ένα μεγαλύτερο θέαμα παγκόσμιας εμβέλειας. Στο ημίχρονο θα τραγουδήσει ο σταρ της R&B, Usher, για τον οποίο υπάρχει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών – από τα τραγούδια που θα πει ως και τις ενδυματικές επιλογές του – ενώ ο οικονομικός αντίκτυπος στο Λας Βέγκας και στις πόλεις των ομάδων που παίζουν στο σπουδαίο ματς υπολογίζεται πως θα ξεπεράσει τα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, στην αναμέτρηση αναμένεται να ποντάρουν πάνω 68 εκατομμύρια Αμερικανοί ενήλικες και το εκτιμώμενο ποσό ανέρχεται στα 23,1 δισεκατομμύρια δολάρια!

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τις αποδόσεις στο Super Bowl να συναρπάζουν και το θέαμα να υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα και στις εξέδρες. Εκεί αναμένεται να βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ. Η κορυφαία pop τραγουδίστρια, που πρόσφατα έγινε δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με το Bloomberg, πριν από μερικές ημέρες βραβεύθηκε με το 4ο Grammy της καριέρας της για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, εικάζεται πως θα κάνει ταξίδι – αστραπή από την Ιαπωνία όπου ήταν προγραμματισμένο να δώσει συναυλίες.

Το love story της με τον Τράβις Κέλσι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινωνίας των ΗΠΑ. Μάλιστα, έγινε ακόμη και πηγή πολιτικών διαμαχών καθώς η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Η παρουσία της είτε στο γήπεδο των Κάνσας Σίτι Τσιφς, είτε άλλων ομάδων στη διάρκεια της σεζόν αποτέλεσε και την κινητήρια δύναμη για το boom στις μπίζνες του NFL.

Σύμφωνα με τους New York Times η σχέση με τον Τράβις Κέλσι υπολογίζεται πως έχει αποφέρει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια στην λίγκα, στα τηλεοπτικά δίκτυα που μεταδίδουν τα ματς και στους Τσιφς. Άλλωστε, χάρις στην Τέιλορ Σουίφτ, αναφέρουν οι μετρήσεις, το NFL έχει αποκτήσει νέο εφηβικό κοινό – στο οποίο στόχευε ανεπιτυχώς τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα, οι «Swifties», όπως αυτοαποκαλούνται οι φανατικοί θαυμαστές της τραγουδίστριας, γεμίζουν τα στάδια και παραμένουν «κολλημένοι» στους δέκτες τους. Γι' αυτό και ο μεγάλος τελικός αναφέρεται στα αμερικανικά ΜΜΕ και ως «Taylor Swift Super Bowl».

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ερώτημα παραμένει: Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από την τελευταία φορά που μια ομάδα υπερασπίστηκε τον τίτλο της (18 χρόνια για την ακρίβεια). Θα τα καταφέρουν οι Τσιφς ή οι 49ερς θα πάρουν το πρώτο τρόπαιό τους από το 1994; Όλα θα κριθούν στο γήπεδο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr