Μπάσκετ

Ξανά οι δυο τους!

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 16:52

Καθηλώνει η μάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ!

Ξανά οι δυο τους!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το απόλυτο ντέρμπι ξανά μετά την αποχώρηση Ολυμπιακού! Εχουν να παίξουν για την Α1 στο γήπεδο αυτό 3 χρόνια! Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά την οικειοθελή αποχώρηση και μπαίνει στην μετά-Σπανούλη εποχή πολύ ενισχυμένος και αθλητικός. Εντυπωσιακό ξεκίνημα και στην Ευρωλίγκα, εδώ τρομερό μπάσκετ. Ανετα 86-68 τον ΠΑΟΚ εντός. Στην Ευρωλίγκα διέλυσε την Μακάμπι την Παρασκευή. Ο Παναθηναϊκός αν και έχει ρίξει σε σχέση με παλιά το μπάτζετ, γέμισε το ρόστερ και με νέο προπονητή τον Πρίφτη θελει να χτίσει κάτι καινούργιο. Κακή αρχή με το σοκ στον αδύναμο Αρη από +19 ! Ανετα 100-75 την ΑΕΚ. Κάκιστη πορεία στην Ευρωλίγκα και βαρύ κλίμα. Τρίζει η καρέκλα Πρίφτη. Βελτιωμένος αλλά έχασε από +10 σε θρίλερ στο Μόναχο στην Ευρωλίγκα. Αμφίβολοι αντίστοιχα οι Λιβιό-Ρος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός φαβορί καθαρά, αλλά τα ματς αυτά είναι ειδικών συνθηκών και άλλωστε πέρυσι πάλι μίλαγε ο κόσμος για 20αρες και ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο στο Φάληρο. Σωστό το -9, αλλά σε τέτοια ματς δεν αξίζει. Ο Ολυμπιακός με την άμυνα λογικά θα χαμηλώσει το σκορ του Παναθηναϊκού έχοντας και τον Ουόκαπ για τον Μέικον. Συνεπώς προς άντερ με 157π., κοιτάμε και το λάιβ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

άντερ 157π

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.