Μπάσκετ

Αναβολή στο Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 19:30

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναικού με την Ζαλγκίρις για την Euroleague, λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας που πλήτει την Αττική.

Αναβολή στο Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

Η σφοδρή κακοκαιρία που είναι πλήρη εξέλιξη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Δεν άφησε να γίνει ο προγραμματισμένος αγώνας για την Τετάρτη, ανάμεσα στον Παναθηναικό και την Ζαλγκίρις, αφού μάλιστα το ΟΑΚΑ θα παραμείνει κλειστό μέχρι και αύριο.

Έτσι η διοργανώτρια αρχή της Euroleague, θα αποφασίσει για τις τύχες του συγκεκριμένου αγώνα και θα το βάλει σε μία άλλη κενή ημερομηνία.

Η επίσημη ανακοίνωση της Euroleague, αναφέρει τα εξής.

«Η εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ζάλγκιρις Κάουνας που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑαναβλήθηκε λόγω των έκτακτων μέτρων που έλαβε η Ελληνική Κυβέρνησηγια τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική πρωτεύουσα από την περασμένη Δευτέρα.

Η EuroLeague Basketball θα εκτιμήσει μαζί με τις ομάδες τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να ορίσει νέα ημερομηνία ανάλογα με τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.