Μπάσκετ

ΝΒΑ: Για τη νίκη και το 2-1 τα "Ελάφια"

Σάββατο, 7 Μαΐου 2022 - 14:33

Μπακς και Σέλτικς θα τεθούν αντιμέτωπες απόψε στον τρίτο αγώνα της μεταξύ τους σειράς , μέσα στην έδρα των Μιλγουόκι, και θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν το προβάδισμα.

ΝΒΑ: Για τη νίκη και το 2-1 τα

Ο τρίτος αγώνας της σειράς θα βρει στο τέλος του μία εκ των δύο να προπορεύεται, και με την άλλη να αποκτά το άγχος. Σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση και με τους Μπακς να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μπροστά στο κοινό τους, αναμένουμε έναν αγώνα με αρκετό πάθος και πολλές συγκινήσεις.

Μιλγουόκι Μπακς

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα βρήκε σκούρα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, και υπέστη οδυνηρή ήττα με σκορ 109-86 μέσα στη Βοστώνη. Σήμερα καλούνται να ανακάμψουν και να πάρουν κεφάλι πάλι στο συνολικό σκορ και να είναι αυτοί που θα φτάσουν πιο κοντά στη πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ της Ανατολής.

Σημαντική απουσία αυτή του Κρις Μίντλετον, αφού ο Αμερικανός γκαρντ έχει υποστεί κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο και θα χάσει και τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του. Απών λογικά και ο Χιλ.

Μπόστον Σέλτικς

Οι Σέλτικς έπαιξαν τρομερή άμυνα απέναντι στους Μπακς , και με κορυφαίους τους Μπράουν και Τέιτουμ έφτασαν στην νίκη και στην ισοφάριση. Πάνε με τρομερή διάθεση στο Μιλγουόκι και ευελπιστούν στην νίκη που θα τους δώσει κεφάλι στη σειρά. Στα καλά νέα έρχεται να προστεθεί και η πιθανή επιστροφή του κορυφαίου αμυντικού της , Μάρκους Σμαρτ, αφού χαρακτηρίστηκε ως propable ιατρικό δελτίο των Σέλτικς.

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει και ο Τζέιλεν Μπράουν που όλη τη χρονιά έχει συμβάλλει τα μέγιστα για την ομάδα του.

Μιλγουόκι Μπακς - Μπόστον Σέλτικς / Εκτίμηση

Δύσκολο παιχνίδι για δυνατούς λύτες. Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο η απουσία του Μίντλετον, καθώς οι Μπακς καλούνται να βρουν άλλες λύσεις ώστε να βοηθήσουν στο επιθετικό κομμάτι των Γιάννη. Οι Σέλτικς μοιάζουν να βρήκαν κάπως την απάντηση στην ορμή του Γιάννη προς το καλάθι, με σκληρές άμυνες οπότε μένει να δούμε αν θα τους βγει και απόψε.

Θα πάω με τον φορμαρισμένο Μπράουν και θα επιλέξω το Άθροισμα των πόντων, ασσίστ και ριμπάουντ του να είναι 33+, σε τιμή του 1.65.

Και ο διπλασιασμός φαίνεται ελκυστικός στο να είναι πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ο Αντετοκούνμπο, γύρω στο 2.12, και πολύ πιθανό να συμβεί αφού με την απουσία του Μίντλετον λογικό να πάρει και περισσότερες προσπάθειες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr