Μπάσκετ

Σκοτώθηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ειντριαν Πέιν!

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 19:14

Σάλος προκλήθηκε στον κόσμο του μπάσκετ, από τον θάνατο του Έιντριαν Πέιν. Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας, έχασε την ζωή του σε ηλικία 31 ετών, όταν τον πυροβόλησαν στη 1:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Μαΐου.

Σκοτώθηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ειντριαν Πέιν!

Ο 31χρονος στο παρελθόν αγωνίστηκε για τον Παναθηναϊκό, καθώς και για ομάδες του NBA.
Η είδηση του θανάτου του Έιντριαν Πέιν, προκάλεσε θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ, ενώ μεγάλο είναι το σοκ και στην Ελλάδα. Καθώς ο Αμερικανός, έπαιξε και για τον Παναθηναϊκό σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Την είδηση αυτή, την αποκάλυψε ο μπασκετμπολίστας, Τζάρεντ Σάλιντζερ, ενώ στην συνέχεια την επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος, Κρις Σολάρι. Οι αρχές του Ορλάντο, ανακοίνωσαν πως ένας άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Μαΐου στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Η οποία είναι προάστιο, της πόλης της Φλόριντα.

Η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι, δεν ανέφερε το όνομα του ανθρώπου που σκοτώθηκε. Ενώ ο ύποπτος για τον πυροβολισμό, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και συνεργάστηκε με τις αρχές. Με την έρευνα για την υπόθεση να είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Ο Πέιν πέθανε σε ηλικία 31 ετών, ενώ είχε περάσει δύο φορές από τον Παναθηναϊκό. Μόλις πριν μερικές μέρες, ο Αμερικανός φόργουορντ είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Αλ Σαντ στο Κατάρ. Μαζί με την οποία, κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ στο πρωτάθλημα.

Η καριέρα του

Ό Έιντριαν Πέιν, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ από το 2010 έως το 2014. Και έγινε draft στο νούμερο 15 το 2014 από τους Ατλάντα Χοκς. Ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε για τους Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς, Όστιν Σπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ίρι ΜπέιΧοκς, Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς, Βιλερμπάν, Όρμανσπορ, Γιουβέντους και Αλ Σαντ.

Έπαιξε και για τον Παναθηναϊκό δύο φορές, το 2018 και το 2019, μετρώντας συνολικά 16 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα. Η ΚΑΕ δημοσίευσε μια ανάρτηση για το γεγονός. Η οποία ανέφερε πως εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη και την οδύνη τους για τον χαμό του πρώην αθλητή τους. Ενώ στην συνέχεια, είπαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια, στους οικείους του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr