Μπάσκετ

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν πέτυχε μεγάλη νίκη με την ΤΣΣΚΑ!

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 17:23

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν πανηγύρισε τεράστια εντός έδρας νίκη με 94-82 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και μείωσε τη σειρά σε 2-1 για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. 

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν πέτυχε μεγάλη νίκη με την ΤΣΣΚΑ!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το 2-0 από τα πρώτα παιχνίδια στην έδρα της στη Μόσχα, ήταν ένα βήμα από τους Τελικούς στο Ρώσικο Πρωτάθλημα. Αφού ήθελε άλλη μία νίκη, όπου θα τελείωνε τη σειρά σε 3-0. Ωστόσο η ομάδα της Λοκομοτίβ, κατάφερε με πάθος και καρδιά να μειώσει τη σειρά σε 2-1, με αποτέλεσμα να δώσει νέο ενδιαφέρον στη σειρά.

Οι Μοσχοβίτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ. Καθώς με πολύ καλή άμυνα και αποτελεσματικότητα στα σουτ, κυρίως τριών πόντων, βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και με διαφορά 7πόντων 12-19. Έτσι η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 21-25.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και μεγάλη δύναμη που τους έδινε το κοινό τους, έφτασαν να προηγούνται με διαφορά 9 πόντων 38-29. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν στους 3 πόντους με το σκορ να γίνεται 49-46. Έτσι το σκορ του πρώτου μέρους ολοκληρώθηκε με 54-49.

Η Τρίτη περίοδος ήταν πραγματικό ντέρμπι, αφού οι δύο αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν η μία από την άλλη. Καθώς συμβάδιζαν μαζί στο σκορ. Ωστόσο στο τέλος του δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι αύξησαν τη διαφορά και έκλεισαν αυτή τη περίοδο στο +5 και στο 71-66.

Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο, η ομάδα της Λοκομοτίβ, με ισάριθμα σουτ τριών πόντων και σκληρή άμυνα, άνοιξαν τη διαφορά, όπου έφτασε μέχρι και τους 10 πόντους 92-82. Όπου εν τέλι το τελικό σκορ έκλεισε στο 94-82. Και έφτασαν στη μεγάλη νίκη, με αποτέλεσμα να μειώσουν τη σειρά σε 2-1 απέναντι στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr