Μπάσκετ

Euroleague: Στην καλύτερη πεντάδα ο Βεζένκοφ!

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 13:55

Μεγάλη διάκριση για τον Σάσα Βεζένκοφ που επιλέχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην καλύτερη ομάδα της φετινής διοργάνωσης.

Euroleague: Στην καλύτερη πεντάδα ο Βεζένκοφ!

«Ερυθρόλευκο» χρώμα έχει – και – η καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague. Ο Σάσα Βεζένκοφ ηγήθηκε της προσπάθειας του Ολυμπιακού για την κατάκτησης της 2ης θέσης και της πρόκρισης στο Final Four του Βελιγραδίου και κέρδισε μια θέση στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, των δημοσιογράφων καθώς και των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Euroleague. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» που ήταν και MVP Φεβρουαρίου, αγωνίστηκε σε 36 ματς της EuroLeague έχοντας κατά μέσο όρο 13.7 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 17.8 βαθμούς στο PIR, ενώ σούταρε με 67% στα δίποντα, 38% στα τρίποντα και 84% στις βολές.

Στην καλύτερη πεντάδα επιλέχθηκαν και ο Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό, ο Νίκολα Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα και ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης.που με την σειρά τους ξεχώρισαν στην φετινή διοργάνωση. Ο Τζέιμς είναι ο μοναδικός που δεν θα βρεθεί στην τελική φάση καθώς η Μονακό αποκλείστηκε στα πλέι οφ από τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλιε Μίσιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις αναδείχτηκε «Rising Star» της σεζόν ενώ ο Κάιλ Χάινς ήταν ο καλύτερος αμυντικός της φετινής σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.