Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προβλήματα για Μποχωρίδη και Καββαδά

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 21:07

Οι δυο παίκτες αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από τη σημερινή προπόνηση και είναι αμφίβολοι για το σαββατιάτικο ματς με τον Ηρακλή.

Παναθηναϊκός: Προβλήματα για Μποχωρίδη και Καββαδά

Δύο νέα προβλήματα προέκυψαν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Με τον Γιώργο Βόβορα να βλέπει τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Βασίλη Καββαδά να αποχωρούν με ενοχλήσεις. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Αμφίβολοι για το ματς με τον Ηρακλή

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (14/5, 17:00) τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Βόβορας θα περιμένει μέχρι αύριο για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μποχωρίδη και του Καββαδά. Ο γκαρντ των «πράσινων» ένιωσε ένα σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό. Σε ό,τι αφορά τον Έλληνα σέντερ εκείνος έχει ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα. Οι εξετάσεις που θα κάνουν θα δείξουν την κατάστασή τους, αλλά και αν θα μείνουν εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα. Πάντως, το πιθανότερο είναι πώς δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς στη Θεσσαλονίκη.

Με το μυαλό στα πλέι οφ

Μην ξεχνάμε πώς εκτός πλάνων του Βόβορα για το ματς με τον Ηρακλή είναι και ο Έβανς. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο κόουτς Βόβορας έχει ρίξει το βάρος στο κομμάτι της ενσωμάτωσης του Σίβα, αλλά και του Γιόβιτς που επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό και ψάχνει τα πατήματά του, ώστε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.