Μπάσκετ

Euroleague: Με Σλούκα και Παπαγιάννη η δεύτερη καλύτερη πεντάδα

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 14:35

Ελληνικό χρώμα είχε και η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής διοργάνωσης καθώς συμπεριλήφθηκαν ο Κώστας Σλούκας και ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Euroleague: Με Σλούκα και Παπαγιάννη η δεύτερη καλύτερη πεντάδα

Οι διεθνείς άσοι «εξαργύρωσαν» τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις και ψηφίστηκαν στους δέκα καλύτερους της χρονιάς, μαζί με τους Βασίλιε Μίτσιτς (Αναντολού Εφές), Σαβόν Σιλντς (Αρμάνι) και Βλάντιμιρ Λούτσιτς (Μπάγερν).

Ο Σλούκας, είχε 11,9 πόντους και 4,9 ασίστ κατά μέσο όρο φέτος και επιλέγεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το 2019, όταν αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε, όπου είχε μάλιστα ψηφισθεί στην καλύτερη πεντάδα. Από την άλλη, ο σέντερ του Παναθηναϊκού, είχε εντυπωσιακά νούμερα φέτος καθώς ήταν πρώτος σε ριμπάουντ (8,2) και τάπες (1,7) στη διοργάνωση ενώ είχε επίσης 10,3 πόντους ανά αγώνα (με 64,3% στα σουτ) και πιλέγεται για πρώτη φορά στις καλύτερες ομάδες της σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Οι δύο Έλληνες συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, των δημοσιογράφων καθώς και των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Euroleague. Χθες, ανακοινώθηκε η καλύτερη πεντάδα της φετινής σεζόν όπου ανάμεσας τους βρέθηκε και ο Σάσα Βεζένκοφ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.