Μπάσκετ

Μονακό: Έδωσε τα... χέρια με τον Λόιντ

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 19:24

Ο Αμερικανός γκαρντ αφήνει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και «μετακομίζει» στο Πριγκιπάτο για να φορέσει τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Μονακό: Έδωσε τα... χέρια με τον Λόιντ

Η Μονακό άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη φετινή Euroleague. Έφτασε μια… ανάσα από την πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου, αλλά ηττήθηκε 94-88 στο Game 5. Ειδικότερα στο δεύτερο γύρο έπαιξε ωραίο μπάσκετ και κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση όλης της μπασκετικής Ευρώπης. Ήδη έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και από τις πρώτες κινήσεις που έχει στα σκαριά, δείχνει πώς ο πήχης έχει ανέβει αρκετά.

Η Μονακό «έκλεισε» τον Λόιντ

Τα γαλλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πώς η ομάδα του Πριγκιπάτου κάνει σημαντικές κινήσεις, για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας χρονιάς. Με τη Μονακό να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Τζόρνταν Λόιντ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά συμβόλαιο τριών ετών.

Πολλές παραστάσεις από την Euroleague

Ο Λόιντ είναι παίκτης που στο παρελθόν είχε ακουστεί και για τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες. Έχει μεγάλη εμπειρία από την Euroleague. Έχει αγωνιστεί στην κορυφαία, συλλογική διοργάνωση της Ευρώπης τόσο με την Βαλένθια (2019/20) όσο και με τον Ερυθρό Αστέρα (2020/21). Στη σερβική ομάδα είχε δουλέψει μαζί με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, τον προπονητή της Μονακό, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως πετυχημένο και για τις δύο πλευρές. Κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν, καθώς είχε μέσο όρο 17,3 πόντους και 3,2 ασίστ σε 29 ματς στη διοργάνωση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr