Μπάσκετ

Τρόμος στο Μιλγουόκι και παρολίγον τραγωδία

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 10:04

Πυροβολισμούς είχαμε μετά το τέλος του αγώνα τον Μπακς με τους Σέλτικ, και παραλίγο τραγωδία. Τραυματίστηκαν 3 άνθρωποι, μία εκ των τριών και μία ανήλικη 16 χρονών.

Τρόμος στο Μιλγουόκι και παρολίγον τραγωδία

Άγνωστος μετά το τέλος του αγώνα άνοιξε πυρ έξω από το γήπεδο των Μπακς στο "Deer District", πυροβολώντας προς τον κόσμο για αδιευκρίνιστους λόγους. Ευτυχώς δεν είχαμε μακελειό, και το αποτέλεσμα των πράξεων του ήταν τρεις τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο άμεσα. Μία ανήλικη 16 ετών, μια γυναίκα 29 ετών και ένας άντρας 30 ετών τα τρία άτυχα θύματα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τα όσα συνέβησαν και τόνισε επίσης πώς έχει συλληφθεί ήδη ένας 29χρονος. Οι αστυνομικές δυνάμεις έμειναν ως αργά έξω από το γήπεδο για ασφάλεια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr