Μπάσκετ

Γουόριορς - Μέμφις:110-96 και πρόκριση στους τελικούς

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 10:30

Οι "πολεμιστές" υπέταξαν τις "αρκούδες" και κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς της Δύσης με συνολικό σκορ 4-2 στη σειρά και περιμένουν τον νικητή μεταξύ Μάβερικς και Σανς.

Γουόριορς - Μέμφις:110-96 και πρόκριση στους τελικούς

Με φοβερό και τρομερό Κλέι Τόμπσον, να θυμίζει ξανά τον παίκτη που ήταν πριν τους τραυματισμούς, οι Γουόριορς κέρδισαν τους σκληροτράχηλους Γκρίζλις και επέστρεψαν στους τελικούς ύστερα από 4 χρόνια. Ο Κλέι είχε 30 πόντους με 8/14 τρίποντα, 8 ριμπάουντ και 2 ασσίστ. Στη μεγάλη νίκη συνέβαλαν φυσικά ο Στεφ Κάρι με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασσίστ, αλλά και ο Γουίγκινς με double-double καθώς πέτυχε 18 πόντους και είχε 11 ριμπάουντ. Εντυπωσιακός και ο Λούνεϊ που κατέβασε 22 ριμπάουντ.

Οι Γκρίζλις το πάλεψαν το πίστεψαν και το κυνήγησαν, όμως δεν είχαν απάντηση στο ξέσπασμα των Γουόριορς στο τέλος και έτσι ηττήθηκαν με ψηλά το κεφάλι. Στη σύνθεσή τους μάλιστα είχαν και τον Μόραντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr