Μπάσκετ

Ακυρώθηκε η προβολή του Game 7

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 12:20

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν λίγο πριν το τέλος του Game 6 στο Fiserv Forum ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Μπόστον Σέλτικς, οδήγησαν σε ακύρωση της προβολής του game 7 από τις οθόνες έξω από το γήπεδο για λόγους ασφαλείας.

Ακυρώθηκε η προβολή του Game 7

Οι φίλοι των Μπάκς που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το game 7 από τις μεγάλες οθόνες έξω από το γήπεδο, δεν θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν καθώς για λόγους ασφαλείας, αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ραντεβού.

Ο λόγος είναι γνωστός, για τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο Game 6. Μάλιστα ο δήμαρχος του Μιλγουόκι προέβη στην απαγόρευση κυκλοφορίας σε νέους κάτω των 21 ετών.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση, θα βρισκόντουσαν λογικά πάνω από 10.000 φίλαθλοι αλλά κρίθηκε απαγορευτικό λόγω των συμβάντων και έτσι είναι αναγκασμένοι να το δουν από τα σπίτια τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr