Μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στην Λεωφόρο!

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 17:00

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη 79-87 στην έδρα του Παναθηναικού. Έκανε το 4-2 και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Basket League των γυναικών. 

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στην Λεωφόρο!

Ο Ολυμπιακός μετά την πολύ εύκολη νίκη στο ΣΕΦ, ήθελε από σήμερα να τελειώσει τη δουλειά. Και να μην χρειαστεί και 7ο παιχνίδι. Έτσι με απίστευτη εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, επικράτησε με μεγάλη άνεση 79-87. Και επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στη κορυφή του Γυναικείου μπάσκετ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει, καθώς πηγαίναν πόντο πόντο, με αποτέλεσμα να έχουν και τρομερή αποτελεσματικότητα στα σουτ δύο, αλλά και τριών πόντων. Έτσι εν τέλι η περίοδος έληξε με 26-27 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Ερυθρόλευκες γίναν πιο σκληρές στην άμυνα τους και δυσκόλεψαν πολύ τις Πράσινες να πετύχουν εύκολα καλάθια. Έτσι κατάφεραν να βρεθούν στο +6 και στο 38-44, με αποτέλεσμα να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με 39-46.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενες ήταν ακόμα καλύτερες, αφού κατάφεραν να εκτοξεύσουν τη διαφορά ακόμη και στο +10 44-54. Ωστόσο οι παίκτριες της Καπογιάννη, κατάφεραν με τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου να μειώσουν τη διαφορά στο -4 και στο 58-62 και εν τέλι η συγκεκριμένη περίοδος έληξε με 63-67.

Στη τέταρτη και καθοριστική περίοδο, οι Ερυθρόλευκες μπήκαν πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα να είναι αποφασισμένες να φτάσουν στη μεγάλη νίκη, ώστε να κατακτήσουν και επίσημα το πρωτάθλημα. Έτσι αυτό έκαναν, καθώς με πολύ σκληρή άμυνα και εύστοχα σουτ, ανέβαζαν τη διαφορά στο +10 και στο 65-75.

Έτσι για τις Πράσινες δεν υπήρξε για ακόμα μία φορά γυρισμός. Ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού, έφτασε στη νίκη με 79-87. Και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να κλείσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.