Μπάσκετ

ΝΒΑ: Πέταξαν στο καναβάτσο τους Σανς οι Μάβερικς

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 10:16

Με εκκωφαντικό τρόπο οι Μάβερικς υπέταξαν τους Σανς μέσα στο Φοίνιξ και πέρασαν στους τελικούς της Δύσης.

ΝΒΑ: Πέταξαν στο καναβάτσο τους Σανς οι Μάβερικς

Οι Ντάλας έκαναν πάρτι μέσα στην έδρα των Σανς και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς με σκορ 90-123. Το παιχνίδι είχε ξεφύγει με 30 πόντους στο ημίχρονο, έχοντας σκορ 27-57. Οι Σανς δεν μπορούσαν να αντιδράσουν με κανέναν τρόπο, και υπέκυψαν στον μικρό αυτοκράτορα του Ντάλας, τον Λούκα Ντόνσιτσς. Ο Σλοβένος σταρ τελείωσε το παιχίδι με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασσίστ. Φυσικά σε αυτή τη πολιορκία είχε και συμπολεμιστές. Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι είχε και αυτός 30 πόντους ,3 ριμπάουντ και 2 ασσίστ, και ο Τζέιλεν Μπράνσον άλλους 24 με 6 ριμπάουντ και 2 ασσίστ.

Οι Μάβερικς έπαιξαν υποδειγματική άμυνα καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν εξαιρετικοί απέναντι στους περσινούς φιναλίστ. Η ομάδα των Σανς ήταν μία εκ των κορυφαίων στη διάρκεια της regular season έχοντας 64 νίκες σε 83 παιχνίδια, κάτι όμως που δεν κατάφερε να δείξει στη σειρά με τους Μάβερικς. Κρις Πολ και Ντέβιν Μπούκερ δεν βγήκαν μπροστά για την ομάδα τους και ήταν άφαντοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr