Μπάσκετ

Προμηθέας Πατρών: Ενδιαφέρον για τον Ντέβιν Ντέιβις!

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 16:00

Ο Προμηθέας Πατρών ενδιαφέρεται για τον Ντέιβιν Ντέιβις. Όπου στο παρελθόν αγωνίσθηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα του Λαυρίου. 

Προμηθέας Πατρών: Ενδιαφέρον για τον Ντέβιν Ντέιβις!

Ο Προμηθέας Πατρών τη φετινή περίοδο, δεν τα πήγε καθόλου καλά στις δύο διοργανώσεις που συμμετείχε και ολοκλήρωσε. Καθώς στο θεσμό του Κυπέλλου βρέθηκε μέχρι την ημιτελική φάση, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στο μεγάλο τελικό, όπου ήταν και ο μεγάλος στόχος, αφού γνώρισε τον αποκλεισμό από την ομάδα του Παναθηναικού. Και στο θεσμό του Eurocup, απογοήτευσε με την εικόνα της, με αποτέλεσμα να γνωρίζει άσχημο αποκλεισμό από τη διαδικασία των ομίλων.

Ενώ στο πρωτάθλημα της Basket League τερμάτισε στην 6η θέση και θα αγωνισθεί στον πρώτο γύρο των Play Off με την ΑΕΚ. Και στόχος της είναι να προχωρήσει όσο γίνεται περισσότερο σε αυτή τη διαδικασία. Έτσι πριν αρχίζουν οι αγώνες θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα, κυρίως στη θέση των ψηλών.

Έτσι υπήρξαν πολλές περιπτώσεις εξαιρετικών παικτών, όπου μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη καμπή στο πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας, ξεχώρισαν τον Ντέβιν Ντέιβις. Ο οποίος αγωνίσθηκε στο παρελθόν στην Basket League, τη σεζόν 2019-21 με το Λαύριο. Ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα στην Γαλλία.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Και είναι θέμα ημερών να γίνει και επίσημα παίκτης του Προμηθέα Πατρών.

Στην ομάδα του Λαυρίου, είχε πολύ καλό απολογισμό με 7.8 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και ενώ είχε 2 κερδισμένα φάουλ ανά παιχνίδι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr