Μπάσκετ

Η Ελένη Καπογιάννη ανανέωσε για ένα χρόνο στον Παναθηναικό!

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 17:49

Ο Παναθηναικός ανανέωσε με την Ελένη Καπογιάννη. Όπου θα καθίζει για άλλη μία χρονιά στο πάγκο της ομάδας. 

Η Ελένη Καπογιάννη ανανέωσε για ένα χρόνο στον Παναθηναικό!

Η Γυναικεία ομάδα του Παναθηναικού, έκανε τεράστια προσπάθεια να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό. Αφού ήταν με την πλάτη στο τοίχο, καθώς από το 2-0 που είχαν οι Ερυθρόλευκες, κατάφεραν οι Πράσινες να ισοφαρίσουν σε 2-2, αλλά εν τέλι η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε με την ποιότητα που είχαν κάποιες παίκτριες να διαμορφώσουν το 4-2 και να χριστούν πρωταθλήτριες Ελλάδος.

Έτσι οι διοικούντες της ομάδας, παρά το χαμένο πρωτάθλημα, αλλά και Κύπελλο. Ανανέωσαν με την Ελένη Καπογιάννη. Έτσι θα καθίζει για άλλη μία χρονιά στο πάγκο της ομάδας.

Η έμπειρη προπονήτρια άξιζε να παραμείνει στο πάγκο των Πρασίνων, αφού τη σεζόν 2020 κατάφερε να φέρει το πρωτάθλημα στην Λεωφόρο, μετά από πολλά χρόνια στην κορυφή της Basket League των γυναικών. Ενώ στόχος της είναι να φτιαχτεί μία ομάδα με πολύ καλές παίκτριες, ώστε από τη νέα σεζόν να τα δώσουν όλα, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν πάλι το πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.