Μπάσκετ

Η Βαλένθια έκανε κίνηση για Ντε Κολό

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 22:57

Η ισπανική ομάδα θέλει να ντύσει ξανά τον Γάλλο γκαρντ στα χρώματά της, καθώς μένει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε.

Η Βαλένθια έκανε κίνηση για Ντε Κολό

Μετά από μια δεκαετία στη Βαλένθια θέλουν να ντύσουν ξανά τον Ντε Κολό στα χρώματα των «νυχτερίδων». Ο Γάλλος γκαρντ μένει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε. Με την ισπανική ομάδα να έχει κάνει ήδη κρούση στην πλευρά του 34χρονου παίκτη για να φέρει ξανά στην Ισπανία.

Φινάλε από την Τουρκία

Ο Ντε Κολό δεν θα συνεχίσει στην Φενέρμπαχτσε. Μετά από μια τριετία στην Κωνσταντινούπολη, όπου έζησε πολλές στιγμές με την τουρκική ομάδα. Και τώρα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά. Διότι στη Βαλένθια αγωνίστηκε από το 2009 ως το 2012. Μάλιστα, τη σεζόν 2010-11 με τις «νυχτερίδες» είχε 10,1 πόντους στην Euroleague, αλλά και 1,4 κλέψιμο ανά ματς στην διοργάνωση. Για να κάνει μετά το ταξίδι στο NBA όπου αγωνίστηκε σε Σαν Αντόνιο και Τορόντο, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ευρωπαϊκό τίτλο με την Βαλένθια

Η ισπανική ομάδα φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στον Νάντο ντε Κολό. Το 2010, φορώντας την πορτοκαλί φανέλα της Βαλένθια, κατέκτησε το Eurocup. Νικώντας στον τελικό την Άλμπα Βερολίνου με 67-44. Αξίζει να σημειωθεί πώς στον ημιτελικό, η Βαλένθια είχε αποκλείσει τον Πανελλήνιο με νίκη 92-80. Ο ίδιος, ακόμα κι όταν αποχώρησε από τις «νυχτερίδες», μιλούσε πάντα με καλά λόγια. Μην ξεχνάμε ότι μέσα από τις εμφανίσεις του εκεί κατάφερε να κάνει το ταξίδι για το μαγικό χώρο του NBA.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr